Er is altijd een oplossing voor uw computerprobleem.

Als de kosten meer zijn dan € 50,-- nemen wij contact met u op!

Spoedkosten € 35,--

Wat is computer APK.
Net zoals een de meeste gebruiksvoorwerpen zoals een auto of CV ketel,heeft uw computer ook jaarlijks onderhoud nodig. Dit is een periodieke onderhoudsbeurt waarbij verschillende zaken nagekeken worden. Dit om te voorkomen dat uw computer er zomaar mee stopt, wij noemen dat een crash. De computer werkt niet meer of valt plotseling uit. Vaak voorafgegaan aan een blauw scherm.

Wat doet PC Service Harlingen  tijdens een APK.

Tijdens deze onderhoudsbeurt kijken wij naar de staat van de hardware, de computer met zijn onderdelen zelf. Wij maken deze stofvrij, waardoor de computer niet te warm wordt. Ook kijken wij naar de koelvinnen of deze nog wel goed werken. Wij kijken ook of er geen zichtbare beschadigingen zijn aan de onderdelen, zoals de videokaart, moederbord. Zorgen dat alle kabels netjes gebundeld zijn zodat deze de koeling niet in de weg zitten.

Software, de programma's.

Wij kijken ook naar de software, de programma’s die op de computer staan. Hier gaan wij ook een schoonmaakbeurt doen. Wij verwijderen alle tijdelijke bestanden, internet bestanden, scannen op malware, dit zijn kleine software bestanden die schadelijk zijn voor de werking van de computer. Wij controleren of bepaalde software nog aan de laatste versies voldoen en zorgen voor een update hiervoor. Dit geldt ook voor windows updates. Controleren of er een goede en up to date virusscanners aanwezig is. In overleg kunnen wij een goede virusscanner installeren.

Een computer APK geeft geen garantie dat uw computer goed blijft werken. Elektronica is ook aan slijtage onderhevig en kan ook altijd stuk gaan. Het niet regelmatig en op tijd de computer van binnen schoon te laten maken kan er ook voorzorgen dat verschillende onderdelen stuk gaan.

Mochten de kosten meer zijn van € 50,-- nemen wij contact met u op!

Computer APK
30
Stof Verwijderen
Controleren staat hardware
Werking koeling
Updaten gratis software
Updaten Windows
Controleren op Malware
Controleren op Virus
Controleren of Virus scanner up to date is
Graag een Computer APK